duminică, 16 mai 2010

Ioana



Ea e Ioana. Ioana e prietena mea. Ioana e puternica. Mai puternica decat mine. Ioana nu plange, nu e sentimentalista. Ioana a fost langa mine cand am plans. Mi-a intins o sticla de vin si a zis ca o sa treaca. Si a trecut. Ioana asculta muzica. Multa muzica. Felurita si de calitate. Ioana imi face cd-uri pentru masina. Eu nu am facut niciodata. Ioana stie. Ioana se imbraca frumos. Ii place moda. Ioana scria o carte despre viata designerilor. Oare ce s-a intamplat cu cartea aia? Ioana se distreaza. Traieste fiecare clipa. Ioana bea Salitos, nu ii place cidrul. Ioana pune sarea langa cartofi si mereu da pe ea cand mananca. Ioana se spala pe par cu 2 ora inainte sa iasa din casa. Nu pentru ca vrea, pentru ca are o mama grijulie. Ioana are cea mai amuzanta bunica. Bunica ei ma intreaba mereu daca Ioana fumeaza. Ioana joaca fusball. Joaca bine. Ioana nu raspunde la telefon, dar e mereu acolo cand ai nevoie. Ioana era sa nu intre in bac. Ioana a terminat cel mai bun liceu. Cu greu. Ioana nu merge la teatru. Nu e cool. Ioana a lucrat in Vama. 2 zile. Ioana intarzie. Mereu. Ioana iubeste. Ioana are o relatie frumoasa. Ioana nu se cearta. Ioana cumpara prea multe reviste. Ioana e dezordonata. Ioana citeste. Ioana imi recomanda carti bune. Ioana fumeaza mult. Ioana a facut bungee-jumping. Nu i-a fost frica. Ioana e departe. Si mi-e dor...
Avem locurile noastre. Avem amintirile noastre. Avem cafeaua de pe scarile Muzeului de Istorie si diminetile de sambata. Avem Gio si cea mai buna salata fara castraveti. Avem Hard Rock Cafe si ospatari draguti. Avem Rooms si sticle de vin. Avem Green Hours si dimineti fara scoala. Avem Expiratul si fugitul de acasa. Avem Petrom-ul de pe splai si jeleurile. Avem nopti nedormite si relatii pierdute. Avem 10 ani de prietenie. Avem 31 august 2004. Avem 2106 km intre noi.
O iubesc pe Ioana. Ioana stie. Noi nu ne spunem asta. Noi stim.

2 comentarii:

  1. ioana, care a citit inlacrimat textu' asta azi dimineata

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc ca ai mintit mult:) mi a fost foarte frica inainte de bungee jumping si probabil ca nu m as fi aruncat daca nu mi ar fi fost prea rusine sa cobor si plang de fiecare data cand vad filmuletul cu leul christian si de fiecare data cand ma bate alxunder. si daca afla bunica mea ca fumez mult?nu mi mai da niciun ban!
    as fi si eu mai draguta, da nu pot si nu pot, imi pare rau:)t pup!

    RăspundețiȘtergere